Publisert den 14. mai 2017

Sesongstart

Kjære Oslomarkafisker!


Vi nærmer oss snart høysesongen for fiske i Oslomarka og vi ønsker alle nye og gamle fiskere velkommen til våre 500 vann. 

Oslomarka byr på et meget godt fiske og det legges hvert år ned tusenvis av dugnadstimer for å gjøre fiske så bra som mulig for alle.  Våre frivillige gjør en stor innsats for å bidra til å opprettholde et attraktivt fiske i nærheten av Norges tettest befolkede område. 

Gjennom snart 81 år har OFA jobbet systematisk for å bidra til å fremme kunnskap om sine vann.  Denne kunnskapen har blant annet ledet frem til et unikt verktøy for Markafiskeren; OFAs Fiskekartbok. Her finner du all informasjon om vannene, fiskearter og bestander, turtips mm. Ny utgave er nå i salg via nettbutikken på www.ofa.no.

OFA er en ideell organisasjon der salget av fiskekort utgjør ca 80% av de samlede inntektene.  OFA skal ikke tjene penger, men vi må ha midler slik at fiskekultiveringen kan opprettholdes på dagens nivå. Vi er derfor helt avhengig av fiskekortsalget for å fortsette dette arbeidet.

Dessverre har vi opplevd en del episoder der fiskere ikke har gyldig fiskekort.  Det synes vi er trist all den tid vi legger ned så mye arbeid i å gi fiskerne er godt tilbud. Vi må derfor velge å bruke mer tid på oppsyn i Marka, tid vi gjerne skulle brukt på andre oppgaver.

Vi håper du treffer på en hyggelig OFA kar på din fisketur som kan gi deg gode tur/- og fisketips.  Vi ser frem til en flott fiskesesong i 2017!Fiskerhilsen

Bjørn Torp

Daglig leder

Rate this article:
Ingen rating
Kommentarer (0)Antall visninger (6780)

Av: Bjørn Torp

Kategorier: Forside - Rubrikker

Tags:

 

Vennligst logg inn eller registrer for å legge til kommentarer.