Publisert den 2. april 2013

OFAs Hederstegn

OFA tildeler OFAs Hederstegn til Ole Johan Haakensveen

Styret i OFA tildeler OFAs Hederstegn til Ole Johan Haakensveen for hans frivillige innsats for OFA og våre formål over lang tid.

Ole Johan ble aktivt med i Lørenskog JFF på slutten av 80 tallet og ble som ivrig sportsfisker raskt med på fiskestell og oppsynsvirksomhet.  Ole Johan stiller velvillig opp på alt av fiskeutsett, oppsyn og annet arbeid i Marka.  Han har i flere perioder sittet som leder av fiskeutvalget og som leder av Lørenskog JFF og dermed vært et viktig bindeledd mellom Lørenskog JFF, OFA og Lørenskog kommune.  Ole Johan skal ha mye av æren for OFAs solide posisjon hos Lørenskog kommune.

Til tross for sine mange verv kjennetegnes Ole Johan som en som alltid ”leverer” det som forventes og følger opp sine ansvarsområder på en profesjonell måte.

Som en kollega av han sier: ”Ole Johan er et ja-menneske som alltid finner tid og prioriterer tid til fiskeutsett, fiskestellaktiviteter på helg og kveldstid, like fullt som møteaktivitet som måtte foregå på dagtid midt i uka.

Ole Johan har vært trofast som områdeansvarlig for område 8 (Losby i Østmarka) siden starten.  Som OA utfører Ole Johan en fremragende jobb, både med organisering av oppgavene og lagene, og bidrar med mye kunnskap inn i OA forumet.

 

 

Ole Johan ble ordinært medlem av OFA-styret fra 2000.  Han ble dermed aktivt med i den perioden OFA-styret og organisasjonen ble profesjonalisert

Ole Johan er en person du alltid får begrunnede meninger fra. Han er kunnskapsrik, har bred organisatorisk erfaring også utenfor OFA og blir av mange oppfattet som en nyttig sparringspartner i vriene spørsmål. Slik sett var han et funn for OFA-styret.

Spesielt viktig var Ole Johans innsats i perioden høsten 2003, våren 2004 da OFA var gjennom en vanskelig konfliktsituasjon og det ble nødvendig med større utskiftninger både i administrasjon og styre. Fra 2004 ble det ro i rekkene ikke minst med Ole Johans innsats.

Kommentarer (0)Antall visninger (6004)

Forfatter: Magnus Nilsson

Kategorier: Nyheter fra administrasjonen

Nøkkelord:

 

Vennligst logg inn eller registrer for å legge til kommentarer.

Arkiv